/E la për një tjetër, shikoni se si i ha.kmerret burri (Video)

E la për një tjetër, shikoni se si i ha.kmerret burri (Video)

Një burrë i mërzitur ka shfryer mllefin e tij në një mënyrë të paparë deri me tani.

Ai u irritua nga vendimi i gruas, pasi ajo vendosi të ndryshojë mbiemrin dhe të vazhdojë të jetojë me një burrë tjetër, transmeton portali arbresh.info.

Në vend të një ‘dushi të ftohtë’, ajo vendosi që të ha.kmerret duke ia mbushur gruas makinën me beton.

Ngjarja e çuditshme ka ndodhur në qytetin e dytë më të madh në Rusi,Shën Petersburg.”