Lajme

E mbani këngëtaren Gjyste Vulaj? Do hab iteni se sa është rritur vajza e saj dhe sa e bukur është…!!

E mbani mend Gjyste Vulën këngëtaren kosovare e cila ka bl induar me këngët e saj që gjithkush mund ti dijë.

Ajo gjithmonë është shquar për format tru pore pe rfekte dhe bukurinë e saj,

që të cilën e ka ngjarë edhe e bija Rosana e cila po pus hton mediat me fiz ikun e saj.

Ajo është bërë e njohur me fotot që ka postuar në rrjetet sociale Instagram ku me të vërtetë ka bërë një wooww të madh.

Vajza e Vulajt i është bërë edhe një ofertë në televizon por nuk ka pranuar pasi sipas saj ëndrra është të vazhdojë miss-in.