/E mbani mend EIsen e pallatit 176? Ajo ben RRËFlMlN qe nuk PRlTEJ

E mbani mend EIsen e pallatit 176? Ajo ben RRËFlMlN qe nuk PRlTEJ

Nje nga aktoret me te spikatura dhe me te mira te viteve 1985 por ajo ende eshte shume e mire dhe shume aktive.

Ajo ishte e ftuar ne “Zonë e Lirë”, dhe Eva Alikaj ka treguar ndër të tjera edhe për rolin që e bëri shumë të famshme, sa batutat e atij filmi përdoren edhe sot në komunikimet mes njerëzve për të bërë batuta.

“Ta luash për 5 vjet, e sforcoja gjithmonë veten në shfaqjet e Pallati 176.

Në fillim ka qenë shumë e këndshme, për mua ishte shumë e Iodhshme, që të ishe aq e freskët, aq komike.

Më dukej sikur lekët duhet t’i paguaja unë, aq shumë më pëlqente si profesion, merrja lekët dhe ia jepja mamit.

Unë nuk e ndjej veten të harruar. Unë ika jo për të ndenjur, por ashtu erdhi puna, qëndrova për djalin”, tha Eva Alikaj.