/E mbani mend shqiptaren që u martua me një njeri me ngjyrë? E dhimb*hme çfarë ka ndodhur me të

E mbani mend shqiptaren që u martua me një njeri me ngjyrë? E dhimb*hme çfarë ka ndodhur me të

Një vajzë shqiptare shkoi për studime në Londër dhe atje njohu dashurinë e jetës, Henrin.

Sic tregon ajo pas shumë vitesh si miq Henri i kishte bërë pyetjen “Të besdis ngjyra ime”.

Përgjigja e saj ishte një puthje.

Pas dy vitesh marrëdhënie, ajo mbeti shtat zënë por prindërit i kërkuan ta abo.rtonte pasi nuk mund të pranon një dhëndër me ngjyrë.

Pas disa vitesh ajo erdhi në Shqiperi për t’u treguar prindërve nipin e tyre me shpresën që dashuria prej gjyshërish do t’i zbuste por kur panë që kishte trashëguar ngjyrën e Henrit i thanë se s’kishin për ta pranuar kurrë.

“Coje djalin ta rrisë i ati dhe atëherë do jesh vajza jonë”.

Henri e shtyu të përpiqej seriozisht të krijonte një urë komunikimi me ta, sepse e shikonte që gruaja e tij po vuante.

Por ata nuk pranojnë në asnjë lloj mënyre.

Por edhe komentet në Facebook janë për t’u habitur, shqiptarët janë shumë rac ist dhe e quajnë turp këtë që ka bërë kjo vajzë shqiptare.

“Tre mundësi ke: të va.resh, të hidhesh ose ta dj.egësh veten me benzinë, përndryshe ka pas mjaft djem që jan ma të bukurit në planet. Turp, pa fytyrë, mjerë prindërit çfarë paskan rritur.”, shkruan një komentuese.

“Mos mendo t’ia mbushësh mendjen prindërve, moj ma.niake se.ksuaIe.

Për një ze.zak i shkele të gjitha, pe botën me sy, atje që marrin ze.zak për burrë, o burra edhe ti.

Nuk është fundi i botës, lëre ze.zakun se nuk ta duan prindërit, nuk je as e para as e fundit.

Gjithsesi të gjitha ato femra që marrin ze.zak kur janë të reja ndahen në moshën 60-65 vjeçare, se atëherë i bie era më shumë ze.zakëve, r.acë majmuni.

Çka është më e dhlmbshmja, pse ze.zak, atë fëmijën nuk ta do as prindërit as shtëpia, as shoqëria.

Mos femra shqiptare, se nuk janë zh.dukur nuk janë mbaruar ende shqiptarët, shqiptarët janë raca më e bukur në botë! Pse zgjidhni majmunin!”, shkruan një burrë.

Por ka edhe nga ata që e mbështesin zgjedhjen e saj:

“Epo në fakt, raca shqiptare që rr.eh gratë, vr et babain dhe nënën dhe shumë maskaraIIëqe të tjera, janë të përkryer.

Shajnë të gjithë ata që janë të sh.arë.

Njeriun e krijoi Zoti e askush nuk ka të drejtë të shajë askënd.

Me ngjyrë a pa ngjyrë, të mëdhenj e të vegjël ne jemi njerëzit e Zotit”, shkruan një tjetër.