/E MBANl mend Amin si baIerinë në “Portokalli”? SHlKONl si dukej në hapat e para të KARlERËS (Foto)

E MBANl mend Amin si baIerinë në “Portokalli”? SHlKONl si dukej në hapat e para të KARlERËS (Foto)

Dikur ajo ka qënë ish-balerinë në trupën e baletit të Top Channel dhe prezantuese e emisionit “Portokalli”.

Bëhet fjalë për Amarda Toskën bashkëshorten e Ermalit. Ami tashmë është nënë e 2 fëmijëve.


Ndryshimet e saj janë mjaft të dukshme duke e krahasuar me prezantimin e saj në portokalli.

Ami në fotot bashkëngjitur lajmit, duket më e dobët dhe një brune tipike. Gjithsesi bukuria e saj është ende aty.