/E MBANl mend Gentën e Big Brother?S’keni për ta njohur kur ta SHlHNl tani!

E MBANl mend Gentën e Big Brother?S’keni për ta njohur kur ta SHlHNl tani!

Genta Gjalpi ishte padyshim një personazh mjaft i diskutuar në Big Brother Albania.

Mirëpo, tashmë që kanë kaluar kaq vite.

Genta nuk është ajo vajza që jemi mësuar ta shohim brenda shtëpisë së Big Brother.

Pamja e saj ka ndryshuar mjaft shumë. Flokët e gjata e kanë transformuar Gentën dhe vërtetë është vështirë ta njohim.