E mrekullueshme,gjendet foleja e rralle ne malet shqiptare

  0
  624

  Kënaqësia që të ofron kjo pamje është me të vërtetë e mrekullueshme. Është një emocion për të cilin duket se nuk gjen dot fjalë për ta përshkruar.

  Kjo fole e mbushur plot me vezë është gjetur në Sopot të qytetit të Librazhdit.

  Fotoja e rrallë është publikuar nga gazetari Agim Blloshmi.

  Qyteti i Librazhdit njihet për peizazhe të mrekullueshme dhe pasuri të shumta natyrore.