Lajme

E pαbesueshme: Ata dëgjuan klίthma brenda ketij drυri dhe thirën pοlicinë, nuk do ta besοni cfarë gjetën…( VIDEO )

E pabesueshme: Ata dëgjuan klith.ma brenda ketij druri dhe thirën policinë, nuk do ta besoni cfarë gjetën…

Kafshët janë pjesë e planetit tone dhe si te tilla duhet ti respektojmë dhe ti ndihmojmë pasi aftësitë e tyre ne shumë gjera janë te mangëta.

Një preson dëgjon disa klithma te cilat vijnë nga pylli i afërt me shtëpinë e ti, ai njofton policinë.VIDEO