Lajme

E pαpritur/ Del e vërtetα, Mevlαni qenkα i mαrtuar

Për të gjithë konkurrentet e Përputhen janë komentuar edhe lidhje jashtë programit.

Prej disa kanë qenë të vërteta e disa të tjerë i kanë mohuar.

Që në fillim për Mevlanin është folur se është i martuar dhe në fakt kjo është e vërtete.

Burime të afërta për AfterParty zbulojnë se Mevlani në të vërtetë është i martuar në Gjermani me një shtetase gjermane për letra, pra jo me dashuri.