December 6, 2023
Lajme

E pa degjυar: “Më jep 30 eυro dhe e b. ëjmë”, Βiseda e një υ. αjze të r e nga Kosova me një b. υrrë te m.αrtuar..!!!

Vajza, e cila thotë se jeton në Kosovë, i kërkon djalit burrit te martuar t’i dërgojë 20 euro në mënyrë

që ajo të vijë tek moteli qe ai i kerkon. masi te kryej punë”, si dhe 10 euro për të mbushur telefoni,

por në asnjë moment nuk pranon të hapë kamerën dhe të bisedojë me të saponjohurin në Facebook.

Apo ndoshta edhe kjo është vetem tja marr eurot dhe mos ti paraqitet.

Per te pare se kush eshte vajza qe i kerkoi burrit te martuar te shkojne ne hotel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *