/E pa dëgjuar më parë/Gruaja nga Shkodra: Burri më Ia për shoqen, por unë do kujdesem për prindërit e tij, i dua shumë

E pa dëgjuar më parë/Gruaja nga Shkodra: Burri më Ia për shoqen, por unë do kujdesem për prindërit e tij, i dua shumë

Ka dh  imbje edhe dhi mbje. Por njeriu qenka i f  ortë. Jam një zonjë 43 vjeçe. Më kanë martu me shkuesi që kur isha 17 vjeçe.

Burrin e kam dashur dhe e dua. Nuk di nëse mka dashur, por them që kemi kaluar mirë deri para 4 vitesh.

Kohë kur nisa punë në një fabrikë këpucësh, pas shumë vitesh shtëpiake sepse burrin nga Bushati e kam xheloz.

Por kur prindërit e tij të dy u së   murën, u det   yrova me u fut dhe unë në punë. Fëmijë nuk kemi, ai ka probleme dhe unë e mbajta se e doja.

Kur punoja në fabrikën e këpucëve njoha një shoqe dhe u lidhëm shumë bashkë.

Ajo ishte nda  rë nga burri e duke ken se jetote vetëm në Shkodër më vinte shpesh në shtëpi e pinim kafe me vjehrren.

Burri e përcjellte kur hante darke tek ne se na vinte ke  q me e nxjerr me barkun bosh.

Pas disa kohësh shoqëri, s’kisha kuptu gjallë gja me de k, vjen burri e më thot ka ra në dashuri me të e duan të ikin në gjermani. E merrni me mend ça pë  rjetova.

Kjaj unë, kjaj baba e nana, prindërit e tij. Nuk u luta as nuk shava. Sdi ku ma dha zoti forcën i thashë vetëm: Ju raftë haku jem ishalla.

Prej asaj dite janë bashkë, ajo pret një fëmijë. Un jetoj me vjehrrin e vjehrren kujdesem për ta. Ata janë familja jeme dhe nuk pranojnë ma nuse tjetër.

Djalin i them mos më e hedh poshtë, por ata thonë që mkan veç mu vajzë. Unë sa t’kem frymë do kujdesem për ta se jam rrit në shpinë e tyre e nana e baba smë jan aq krah.

As e baj për shpi, as për asnjë gja. Djali i tyne i bani hasha për një femër, por unë skam për ti br  aktis edhe pse kam pas raste me u sistemu”, shkruan ajo