/E pabesueshme! 55 vjeçarja Iind mbesën e saj

E pabesueshme! 55 vjeçarja Iind mbesën e saj

Për shkak se vezoret e Tracy-t vazhdonin të funksiononin normalisht, ajo dhe burri i saj, Adam, 40 vjeç, vendosën të përdornin fertilizimin “in vitro”, për të krijuar një embrion i cili më pas u implementua në mi.trën e nënës së saj, znj. Miles.55-vjeçarja, e cila është një punonjëse supermarketi , lindi mbesën e saj, Evie Sain Emma Smith më 16 janar.

Fëmija ishte e shëndetshme dhe peshonte 7 kilogramë, dhe erdhi në jetë nga një operacion çezarian, sepse lindja natyrale mund të sillte komplikacione.

Nënat me një moshe të madhe, mbi 35 vjeç, përgjithësisht përballen me një rr.ezik më të lartë të ab.ortit dhe pre-eklampsisë, një komplikacion që mund të rezultojë vde.kjeprurës për gruan dhe foshnjën. Por, e vendosur për të ndihmuar vajzën e saj të kishte një fëmijë, znj. Miles vendosi të vazhdojë me shtataninë, gjithsesi.