/E pabesueshme: Gjuetarët bëjnë foto me luanin e vdekur, por sekonda më vonë… (Video)

E pabesueshme: Gjuetarët bëjnë foto me luanin e vdekur, por sekonda më vonë… (Video)

Kjo video shfaq një situatë të dhimbshme dhe bota duhet ta sheh…
Çdo vit gjuetarët vrasin mijëra e mijëra kafshë në të gjithë tokën, pa u vetëdijësuar që shkaku i tyre këto kafshë janë në rrezik për zhdukje, transmeton lajmi.net
Për 35 mijë dollarë, njerëzit bëjnë ç’të munden për të vrarë luanët, por a ia vlen kjo gjë? Pas 15 apo 20 vitesh, a do të donim që t’i shihnim këto kafshë në listën e atyre që më nuk ekzistojnë?
Hidhjani një shikim videos më poshtë, shikoni reagimin e këtyre njerëzve dhe luanit.