/E pabesueshme, hapë pusin pa ndihmën e teknologjisë

E pabesueshme, hapë pusin pa ndihmën e teknologjisë

Kjo videp dëshmon se kur një njeri është punëtor, ai mund të krijojë gjithçka.

Videoja e publikuar në Facebook, tregon se si një njeri krijoi një pus duke përdorur vetëm duart e tij dhe disa vegla shumë të thjeshta të cilat gjithashtu i krijoi vetë.

Ai arrin që të krijojë edhe një sistem të pabesueshëm të nxjerrjes së ujit nga pusi, transmeton Gazeta Express.

https://www.facebook.com/493542980852001/videos/827522997453996/?t=0