E pabesueshme, liqeni zhduket brenda natës

  0
  324

  Gjatë 25 vjetëve të fundit ka pasur një rritje të dukshme të ndryshimeve të Tokës, si për nga numri, po ashtu edhe për nga intensiteti.

  Si aktiviteti sizmik, po ashtu edhe ai i vullkaneve, kanë përjetuar një gjallërim të vërtetë. Po ashtu, ka pasur shumë raportime rreth hapjes misterioze të vrimave në vende të ndryshme të botës, të cilat kanë gëlltitur çdo gjë që është gjendur në ato momente mbi to.

  Në fakt, i tërë sistemi diellor është duke iu nënshtruar një transformimi të paprecedent.
  Le t’i kthehemi temës. Liqeni Riesko ishte i njohur për ujërat e qeta dhe të kthjellëta.

  Ai gjendej në Puerto Çakabuko, Patagonia, Kil. Themi “gjendej”, meqë ai u zhduk në mënyrë të mistershme, brenda natës. Askush nuk di se çka ka ndodhur me të vërtetë. Mungesa e çdo informate nga organet qeveritare vetëm sa e shton misterin dhe frikën. Athua, kush e përpiu tërë atë ujë?!