E pabesueshme, pasagjeri filmon UFO-t nga dritarja e avionit (Foto)

0
402

Një pasagjer është trondltur kur ka parë nga dritarja e avionit të tij gjatë fluturimit një tjetër “avion” misterioz i ndarë në 6 pjesë që zh.dukej dhe shfaqej vazhdimisht në qiell.

Lucas Kim ishte duke udhetuar nga Seuli per në Tajlandë kur ndjeu se pranë avionit të tij ndodhej dhe një tjetër fluturim, transmeton Shqipëria Ime.

Pasagjeri nuk kishte ngurruar dhe direkt kishte filmuar pamjen e rrallë me celularin e tij, edhe duke e afruar sa më tepër pamjen në telefonin e tij ai dalloi 6 makina fluturuese, dhe jo aeroplan sic pretendoi. Makinat ishin tejet te sofistikuara të cilat nuk janë shpikur ende në këtë planet, kështu që sipas tij pa pikë dyshimi janë UFO.

Shqipëria Ime