syntax error, unexpected '<', expecting end of file

E PABESUESHME: SHlKONI SI E KAPËN PESHKUN KJO FEMËR

Një video e publikuar në Facebook, tregon një mënyrë interesante të kapjes së peshkut.

Në video, dy indoneziane shihen duke zënë peshk duke përdorur vetëm një kosh druri dhe duart.

Gratë dëshmojnë se sa lehtë është të kapet peshku me këtë mënyrë interesante.

Shiko videon me poshte:


https://web.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fweb.facebook.com%2Frenielreni%2Fvideos%2F264109941095826%2F&show_text=0&width=560