/E pabesueshme/ Syri i zotit shfaqet në këtë vend të botës: Na sheh dhe është me ne, o Zot na mbro nga e keqja

E pabesueshme/ Syri i zotit shfaqet në këtë vend të botës: Na sheh dhe është me ne, o Zot na mbro nga e keqja

Syri i zotit shfaqet në këtë vend të botës: Na sheh dhe është me ne, o Zot na mbro nga e keqja.

Një video që po qarkullon në internet tregon momentin kur shfaqet “Syri i Perëndisë” në mes të askundit.

Videoja është filmuar në Mongolinë e brendshme të Kinës dhe tregon një formim të reve të formuara në formë të një syri të shndritshëm.

Videoja po shkon viralisht në mediat sociale kineze pasi një banor e filmoi atë në rajonin Hulunbuir.