/E papritur, merret vendimi për mbyIIjen e vendit, do njoftohet nga e hëna se..

E papritur, merret vendimi për mbyIIjen e vendit, do njoftohet nga e hëna se..

Italia ka vendosur te zgjase iz.olimin deri në muajin maj.Nga e hëna më shumë se gjysma e vendit do të jetë në zonën e kuqe, me Kalabrinë,

Toskanën dhe Valle d’Aosta-n që do t’i shtohen 7 rajoneve dhe provincës autonome të Trentos në të cilën janë në fuqi kufizimet më të vështira, ndërsa Lazio është përsëri në portokalli.Shikovid me poshte:

Me 24 mijë raste të reja dhe 450 vd.e.kje në një ditë, qeveria konfirmon ashpërsinë maksimale edhe pas Pashkëve.

Por në të gjithë zonën e kuqe do të vijojë mësimi deri në klasën e gjashtë, ndërsa në ato portokalli të gjithë nxënësit deri në klasën e tetë dhe 50% të nxënësve të shkollës së mesme do të jenë në klasë.