/E paskan të trashëguar, djaIi dhe mami i Arbanës gatuajnë bashkë

E paskan të trashëguar, djaIi dhe mami i Arbanës gatuajnë bashkë

Arbana Osmani na i bën shpesh zi.li me postimet ku shfaq gatimet e saj të mrekuIIueshme e duket se këtë moderatorja e ka trashëguar nga mamaja e saj dhe po e kalon tek i biri, Joni.

Arbana ka postuar pak më parë disa video ku e ëma dhe djali shfaqen duke bërë peta së bashku.

Moderatorja e quan djalin “shefin e saj të preferuar” dhe shkruan se gatimin e kanë të trashëguar si familje.

Në fund Arbana tregon pjatën me pite dhe shprehet: “Joni sa të mira i paske bërë. Kushedi sa shumë do donte teta Xhemi t’i hante”.