/E pazakontë, kapin pëllumbin në derë të bu.rgut, nuk do ta besoni se çfarë i gjetën në trup (Foto)

E pazakontë, kapin pëllumbin në derë të bu.rgut, nuk do ta besoni se çfarë i gjetën në trup (Foto)

Një aparat celular është tentuar të futet në bu.rgun e Lezhës në një mënyrë jo të zakonshme.

Mësohet se në IEVP Lezhë është tentuar të futet një celular me pëllumb.

Mbi kurrizin e pëllumbit ishte lidhur një qese e zezë, në të cilën ndodhej celulari. Po shtu brenda në qese kishte një karikues dhe dy karta. Ndërkaq, është ndaluar nga policia e bu.rgut.

Kujtojmë se kjo është një gjetje jo e zakonshme, por e përsëritur disa herë, ku është tentuar të futen celularë dhe dro.gë me anë të pëllumbave në qelitë e bu.rgut.

Nga ana tjetër Policia e Bu.rgjeve bën me dije se po punohet për zbardhjen e plotë të ngjarjes.