/E përlotur, gruaja tregon TMERRlN: Ja ç’më bënte burri bashkë me babanë

E përlotur, gruaja tregon TMERRlN: Ja ç’më bënte burri bashkë me babanë

Aureta Pere, 24-vjeç, ka rrëfyer tm.errin që ka kaluar në shtëpinë e burrit të saj.

Kur sapo kishte ngelur shtatzënë ajo është larguar nga shtëpia e burrit pasi ky i fundit nuk e pranonte atësinë, duke e ak.uzuar bashkëshorten për tra.dhti.

“Isha 16 vjeç kur familja më martoi me mblesëri.

Linda një djalë, Kristiano dhe fati nuk deshi, kam ikur kur isha 5 muajshe shtatzënë nga bashkëshorti.

Gjatë 5 muajve ishim shumë mirë me burrin, pastaj filloi të thoshte që fëmija s’është i imi.

Doktori i tha do bëjmë analizën e ADN pastaj filloi sh.au doktorin e ça nuk i thoshte.

I thash hajde bëjmë analizën, hodha firmën, ai se hodhi firmën, edhe sot e kësaj dite nuk kujdeset për djalin.

Unë ika, i thash babait nuk jetoj më aty, o më pranoni ose do vr.as veten. Të varfër ishim. Prindi më pranoi, hajde më tha.

Më mbrapa burri erdhi për ta kërkuar në shtëpi. Por atë e komandonte njerku. Ata kishin shumë fr.ikë nga njerku, ai vetëm pinte dhe po të mos i dëgjonin fjalën nuk dihej ç’bënte”, rrëfen ajo.