/“E PREKA MË SHUMË SEÇ DUHET, AJO…”, DJALI RRËFEN “PlSLLËQET” GJATË REALIZIMIT TË KLIPIT

“E PREKA MË SHUMË SEÇ DUHET, AJO…”, DJALI RRËFEN “PlSLLËQET” GJATË REALIZIMIT TË KLIPIT

Dilan është këngëtari i ri, i cili u spikat si një zë i mirë dhe një djalë i talentuar në X-Factor.

Ai u pëlqye nga juria si dhe nga publiku, ndaj tani që ndihet i sigurt në aftësitë e tij, Dilan ka nisur karrierën si këngëtar.

I ftuar tek “Rudina”, i riu tregoi disa sekrete nga momentet e xhirimit të klipit të tij të fundit..

Ai rrëfen se duke i dashur të bëjë aktorin dhe deri diku, edhe balerinin, e ka tepruar paksa me vajzën që kishte figurante kryesore, duke e prekur atë më shumë seç duhet.

Dilan tregon:

Kur po xhironim në fillim, që nuk ishin xhirimet përfundimtare, ngaqë goca ishte shumë e bukur,

ishin disa prekje që nuk ishin shumë të lejueshme dhe Bledi (producenti) më tha “Dilan, pak më flirt, pak më butë, më i përmbajtur”.


Ndërhyrjes së Rudinës, nëse vajza nuk ia ktheu me ndonjë shuplakë kur ai e kishte tejkaluar me prekje, ai iu përgjigj: “Jooo, nuk tha gjë.”

Dhe gjithçka ngeli me aq.