E quajne Universiteti i qejfit,ja cfare ndodh ne te…

  0
  348

  Në vendin tonë nuk ndodh, por në një vend si Gjermania, të mësosh publikisht rreth masturbimit nuk është një veprim i turpshëm, ndaj të cilit duhet të tërhiqesh.

  Përkundrazi, janë vetë studentët ata që kanë kërkuar të mësojnë më shumë rreth aktit të masturbimit dhe për rrjedhojë, në mënyrë që femrat të marrin sa më shumë informacion do të organizohet një seminar-event.

  Mediat gjermane shkruajnë:

  Aty ka një pjesë teorike dhe praktike, në të cilën do testohen teknika të ndryshme nga të gjithë pjesëmarrësit.

  Seminari do mbahet në kuadër të “Javës së Veprimit të Komitetit të Studentëve të Përgjithshëm’ dhe tema është: Shoqëria. Qëllimi. Gjinia.”.

  Gjithçka është organizuar me një buxhet prej 250 euro.

  Nga faqja e organizatorëve në Facebook, thuhet se shërben për të mësuar femrat rreth këtij veprimi që konsiderohet normal dhe proces i jetës.

  Ka patur dhe polemika ku shumë janë shprehur se është një akt që nuk duhet nxitur për tu bërë nga asnjë person.