/E quante DASHNORl personal/ Dalin bisedat mes ‘Zogut’ dhe modelit: Hajt se derd hesh shpejt

E quante DASHNORl personal/ Dalin bisedat mes ‘Zogut’ dhe modelit: Hajt se derd hesh shpejt

A rrestimi i gazetarit dhe moderatorit, Hermes Nikaj, i njohur ndryshe si “Zogu i Tiranës”, shk aktoi mjaft bujë në media.

28-vjeçari Nikaj u a rrestua në një hotel në autostradën Tiranë-Durrës. Në momentin e ar restimit ai ishte në dhomë me një 47-vjeçar nga Mamurrasi, i cili ishte pr onar i një servisi dhe një vajzë me inicialet D.N, e cila d yshohej se ishte pr osti tutë.

Së fundmi të tjera detaje kanë dalë në lidhje me këtë ngj arje. Gazetari Elton Qyno ka nxjerrë disa biseda me puIIë të k uqe të ‘zogut’.

‘Zogu i Tiranës’ në datën 21 qershor 2019 zhvillon në mëngjes një bisedë me një model me inicialet F.P, të cilin ai e konsideron si das hnorin personal.

Biseda:

Zogu: Hajt se derd hesh shpejt, sa ta fusin këto se je maestro ti, hec se s’ta qaj hallin.

Modeli: Po ajo është.

Zogu: E di unë e di. Hajt se shifna në darkë, o zemër mos harro ma merr një krem trupi, shpirtit tat.

Modeli: Po ta marr tani.

Zogu: Mirë bebi, hajt se shifemi në darkë…’’