E r. eja hαρi krahët për ta ρërqafuar, delfini i djαΙΙezυar i bën brυnes atë që nuk ia merrte m. endja (Video)

Një e re në Varadero, Kuba po qëndronte e ulur, me krahët e saj të hapur, në pritje të një përqafimi të mundshëm nga delfinët që ndodheshin në ujë.

Por, si duket, një nga delfinët nuk donte thjesht një përqafim, ai donte më shumë se aq.

Gjitari i ujit u hodh nga uji, u ul në prehrin e saj dhe filloi të bënte lëvizje të çuditshme.

Vajza, në videon që tashmë është bërë virale nuk duket e indinjuar nga sjellja e tij e pahijshme pasi dëgjohet gjatë gjithë kohës duke qeshur.

Videoja ndalon me kaq, por personi që e publikoi në rrjetet sociale është shprehur se u desh ndërhyrja e sigurisë për ta larguar delfinin nga brunja

SHIKO VIDEON KËTU