/E refuzon se nuk ka motor, përgjigja e djalit nga Tirana është epike

E refuzon se nuk ka motor, përgjigja e djalit nga Tirana është epike

Ndodh që në rrjetet sociale të njihesh me persona nga me të ndryshëm.

Mirëpo, duket se çështja e interesit do të vazhdojë të jetë prezente.

Një djalë nga Tirana është habitur nga reagimi i një 30-vjeçareje, e cila “flirton” me të nëpërmjet mesazheve dhe, i se nuk do takohen për shkak se nuk ka motor.

Djali, i habitur nga ky mesazh i dergon foton e tij të motorit, por duket se sërish asaj nuk i mbushet mendja.

Mirëpo edhe përgjigja e djalit ka qenë i paparë, i cili ia ka kthyer në të njëjtën monedhë: “Ndaj vajte 35-vjeç pa martuar, se ke ngelur mbas burrave me motora e makina”, ia kthen ai.

Për më tepër, vajza i thotë se jeton në Angli dhe se nuk e ka gjetur ende një burrë.

Çudi, andej djemtë me motorë janë të shumtë…

Gjithsesi, ju ftojmë të ndiqni bisedën në vijim.