Lajme

E rejα degjεnron fare Edi Ramën: Na duhet një më i mαdh se Edi Rama, një më…!!

Nga Elona Caslli: Refreni postzgjedhor me të gjitha ngjyrimet dhe thëniet e tij mund të përmblidhet veçse në një fjali të vetme- Na nevojitet një haj dut më i madh se Edi Rama.

Me pak fjalë, që të gjithë biem dakord se Edi Rama është haj dut i zgjedhjeve. I gjithë problemi është identifikimi i një hajdu ti më të madh se Rama.

Në një shoqëri normale dhe të shëndetshme moralisht dhe mendërisht, argumentit do t’i vihej pika tek fjalia e parë – Edi Rama është hajd ut.

Jo, ne jemi në kërkim të një haj duti më të madh dhe nga refreni postzgjedhor të duket se ke të bësh me njoftimet e punës ku thuhet;

– Nevojitet një ha jdut më i madh se Edi Rama. Post Scriptum- Quo vadis! Shqipëri 2021…