E reja i bën të gjithë të kthejnë kokën, fatorinoja s’ia shqit sytë

  0
  444

  Një vajzë e re në moshë ka tërhequr vëmendjen ditën e sotme në një prej urbanëve të Tiranës.
  Është pamja e vajzës dhe më konkretisht veshja, ajo që ka bërë përshtypje dhe i ka bërë të pranishmit të kthejnë kokën.

  Ajo bisedon me fatorinon, i cili i ishte ulur pranë dhe nuk ia ndante sytë gjoksit të vajzës.

  Personi që ka dërguar materialin pranë JOQ.al shprehet se nuk do të ndërhyjë në jetën personale të adoleshentes, ama nuk është aspak dakord me shfaqje të tilla në pikë të mëngjesit.

  Gruaja shpreh shqetësimin për brezin që po rriten, teksa thotë se nuk është më e sigurt nëse ky brez rritet mes librash apo me porno.