E reja shtatzane ben gjestin me te ulet ne restorant,zgjat kenben dhe…(Video)

    0
    518

    Kjo video, e regjistruar nga kamerat e sigurisë të një lokali në Kinë, tregon momentin në të cilin një grua shtatzënë zgjat këmbën dhe rrëzon një fëmijë 4 vjeç.
    Qëllimi i këtij gjesti është që të hakmerret me fëmijën, ndaj incidentit që fëmija i shkaktoi asaj duke vrapuar në korridor! Gruaja u ndje e fyer , kur perdja prej plastike u përplas në fytyrën e saj pasi fëmija kaloi vrullshëm.
    Përdoruesit e rrjetit social Weibo, në të cilin ka qarkulluar filmimi, nuk kanë kursyer komentet mbi sjelljes e gruas shtatzënë, që në këtë gjendje duhej të ishte akoma më e ndjeshme./PamfletiMAGAZINE