/E rëndë! I sh përthen teIefoni nën jastëk,v des ne vend 14-vjeçarja

E rëndë! I sh përthen teIefoni nën jastëk,v des ne vend 14-vjeçarja

Një adoIeshente ka hu.mbur jetën pasi telefoni i saj, të cilin e kishte vendosur nën jastëk duke u karikuar, shp.ërtheu.

Alua Asetkyzy Abzalbek e zuri gjumi ndërsa po dëgjonte muzikë në shtëpinë e saj në fshatin Bastobe, Kazakistan.

Dhe të nesërmen në mëngjes, 14-vjeçarja u gjet e vd.ekur ndërsa bateria e telefonit i kishte shpë.rthyer afër kokës.

PoIicia tha se vajza e kishte vendosur telefonin në karikim. Besohet se ajo pësoi Iëndime të mëdha në kokë nga shp.ërthimi i baterisë dhe vd.iq menjëherë.

Mjekët konfirmuan se celulari shpër.theu në orët e para të mëngjesit pas mbinxehjes së baterisë gjatë karikimit.

Vd.ekja e saj u konsiderua një ‘ak.sident tra.gjik’.