/E rëndë! Ja kush eshte 28-vjeçarja nga Fieri që u th er 31 herë në sy të 2 fëmijëve nga burri

E rëndë! Ja kush eshte 28-vjeçarja nga Fieri që u th er 31 herë në sy të 2 fëmijëve nga burri

Një ngjarje e rende ndodhi mbrëmjen e djeshme në Fier ku 28-vjeçarja Irvana Medinaj, nënë e dy fëmijëve është i eshte marre j.eta nga bashkëshorti i saj, 29-vjeçari Demokrat Medinaj, pas një sh.erri të çastit.

Dy.shohet se ky i fundit vuan nga pro.bleme të shëndetit men.dor.

Mësohet se ngjarja ndodhi në prani të familjarëve, të cilët kanë telefonuar 127 dhe kanë kërkuar nd.ihmë sepse kishin një person të pl.a.gosur në shtëpi, duke tentuar të fshihin kr..imin e bërë nga djali i tyre.

Burimet kanë bërë me dije se, 28 vjeçarja Irvana Medinaj është q.ë.l.l.uar me th.i.k.ë, 31 herë në kokë dhe trup, derisa ka nd.ë..rr.uar jetë.

Për këtë ngjarje, stafi i Spitalit Rajonal të Fierit informoi Policinë, pas dy.sh.imeve se bëhej fjalë për një vr.a.s.je dhe jo pl..a…gosje. Me të mbërritur në vendin e ngjarjes, ekspertët kanë konstatuar se nëna e dy fëmijëve ishte v.r.a.r.ë nga bashkëshorti i saj.