/E rëndë/ Të shtěna me àrmë, këngëtari i njohur është në gjendje të rëndë

E rëndë/ Të shtěna me àrmë, këngëtari i njohur është në gjendje të rëndë

Reperi i njohur amerikan , Baby Blue Pretty Ricky mësohet të jetë në gjëndje k r itike për jetën pas një të sht ën e me a r m ë .

Artisti 36 –vjeçar i “Grind With Me” u që l lua në Miami, sipas deklaratës së dhënë nga ekipi i tij.

Reperi u s u l mua ditën e djeshme nga dy gr a bitës të ar m a tosur në sallat e lojrave të SpareZ, ku po merrte pjesë

për publikimin e këngës së tij të re “ Jerry Rice” ,është thënë tjetër në deklaratën nga ekipi i tij.

Policia tha se të dys h uarit u larguan nga vendi i ngjarjes para se të mbërrinin oficerët.

Kjo ngjarje është nën hetimin e policisë dhe të dyshuarit kryesorë janë ende në kërkim.