/E rraIIë në Gjirokastër/ E mòshuara lKËN nga shtëpia vajzes, por poIicia e gjen me DRON në mes të pyllit (Pamje nga ajri)

E rraIIë në Gjirokastër/ E mòshuara lKËN nga shtëpia vajzes, por poIicia e gjen me DRON në mes të pyllit (Pamje nga ajri)

Ng;jarje si kjo nuk ka ndodhur me pare kur ne fshatin Hundkuq te Gjiroksatres ka hu;mbur nje shtetase 75 vjecare.

Ajo banonte ne Tepelene dhe eshte larguar nga shtepia e vajzes dhe nuk dihej se ku ishte.

Te afermit e saj dolen per ta kerkuar por nuk po e gjenin dot.Per kete shkak ata e kane kerkuar me dron.

Por pas nje dite ajo eshte lokalizuar me dron ne mes te pyllit buz kanalit.

Metoda speciale e kërkimit me dron e PoIicisë së Gjirokastrës ka rezultuar mjaft efektive, dhe e m;oshuara është gjetur në gjendje të mirë shëndetësore, edhe pse një ditë më pas.

Familjarët e shtetases V.F, kanë falënderuar efektivat e PoIicisë për angazhimin dhe gjetjen e nënës së tyre.