/E rraIIë në Librazhd,ndodh në DlMËR ajo që duhej të ndodhte gjatë verës (Foto)

E rraIIë në Librazhd,ndodh në DlMËR ajo që duhej të ndodhte gjatë verës (Foto)

Të mbledhësh luleshtrydhe në këtë periudhë në lartësitë e maleve në Librazhd.

Ky është një fenomen i rrallë. Sepse luleshtrydhet frutifikohen në muajin qershor në këto lartësi pasi dielli është i ngrohtë dhe dita e gjatë.

Por ja që sivjet mund të mbledhësh luleshtrydhe edhe në këtë periudhë.

Fotot që shihni janë realizuar në Fushë Gurrë në afërsi të Gurit të Muzhaqit në Librazhd.

Ja çfarë shkruan Albnatyra:

Ç’rregullimet e natyrës .. Ja cfar po ndodh: Luleshtrydhe në nëntor.

Këto luleshtrydhe janë mbledhur në Fushë-gurrë në afërsi të Gurit të Muzhaqit,Librazhd. Ndërkohë që periudha e frutifikimit të tyre është në muajin Qershor.

Duket qartë se si natyra ka pesuar ndryshime te medha klimatike.