/E rraIIë,dy KUSHËRlNJTË e parë martohen bashkë

E rraIIë,dy KUSHËRlNJTË e parë martohen bashkë

Dashuri nuk njeh moshë, por nuk njeh edhe gj.ak, afërsi, fis. Dy kush;ërinj nga Amerika janë mar.tuar së bashku. Ata nuk u kanë vënë veshin njerëzve të tyre që herë pas herë u tërhiqnin vëmendjen duke u treguar se ishin gj.ak, kushërinj.

Mirëpo ata duheshin saqë u larguan përfundimisht nga të afërmit e tyre drejt një vendi tjetër, për te jetuar të vetëm larg fjalëve.

Historia:
“Michael dhe Angie Lee, janë shprehur se të dy kanë rënë në dashuri qëkur ishin fëmijë dhe u larguan për të jetuar të lumtur bashkë.

Babai i Angie është djali i madh i 12 fëmijëve ndërsa nëna e Michael është motra e vogël e tij. Dyshja thonë që ata ranë në dashuri kur ishin në klasë të dytë por vendosën t’i bënin gjerat serioze kur u takuan pas 10 viteve ndarje.

Ndërsa tani kanë deklaruar se nuk u intereson fare se çfarë mendojnë të tjerët në familjen e tyre.