E rralle:Me ndihmen e ketyre femijeve policia ariti te zbuloje kriminelin

  0
  375
  Kindergarten, Kinderheim

  Të behesh një oficer policie në Angli, merr disa vite trajnimi të vështirë që ju përgatit për një varg të ndryshëm situatash.

  Historia e mëposhtme është dëshmi e aftësisë së anëtarëve të forcave të Scotland Yard që kanë për qëllim vetëm të mbushin misionin e tyre: të mbajnë qytetarët të sigurt.

  Në qarkun e Surrey, pranë kryeqytetit të Anglisë, një grup fëmijësh u mblodhën për të realizuar vezë pashke, kur papritur panë të kalonte një person i dyshimtë dhe “i frikshëm”.

  Disa minuta më vonë një helikopter i policisë filloi të patrullonte zonën, me sa duket krimineli kishte arritur të shkonte larg.

  Policia nuk kishte tashmë asnjë pistë kërkimi për të dhe pikërisht në këtë moment ata shohin se fëmijët e kishin kuptuar situatën dhe kishin formuar një shigjetë për të treguar drejtimin e kriminelit dhe u tmerruan nga fakti që ai ka qenë pranë fëmijëve, duke rrezikuar jetën e tyre.

  Mirëpo kjo mënyrë duket të jetë shumë origjinale. Kjo formë ka funksionuar, sepse minuta më vonë policia arriti të gjente kriminelin.