/E strehoi në shtëpi, por vajza nga Kukësi i mori BURRlN- VIDEO

E strehoi në shtëpi, por vajza nga Kukësi i mori BURRlN- VIDEO

Vera ka kaluar një jetë plot pe ng esa dhe ngjarje që kanë shënjuar jetën e saj.

Por përveç mbështetjes së bashkëshortit të saj Eqeremit ajo ka pasur të pandarë edhe djalin e saj të vogël Gertianin.

https://youtube.com/watch?v=uY5J6TakWb8%3Ffeature%3Doembed

Vera tregon historinë e jetës së saj: Më fejuan prindërit që në moshë të vogël. U njoha me burrin në moshën 14 vjeçe dhe ai më mbushi mendjen më rr ëm b eu. Unë me origjinë jam nga fshati Ndroq i Tiranës, dhe u martova në fshatin Romanat të Durrësit.

Jetuam 17 vjet bashkë. Nga kjo martesë erdhën 3 fëmijë të mrekullueshëm. Kishim vës htir ësi dhe vu ajt je megjithatë ia dilnim për bukuri.

Ish bashkëshorti im ishte hidraulik. Ai njihet me një familje që ishte zhvendosur nga Kukësi në Durrës, jetonin pranë nesh.

Në bisedë e sipër ata i flasin për vajzën e tyre e cila ishte martuar prej një viti dhe jetonte në një fshat të thellë në Kukës.

Duke qenë se ne ishim shumë të dhi m bsur nga natyra, burri im propozoi që ta merrte çiftin duke iu ofruar të qëndronte në një dhomat e shtëpisë që kishte familja e tij. Unë e pranova këtë gjë. Ata erdhën, ishin të dy të rinj. Sapo ishin martuar. Unë isha 30 vjeçe, burri im 40. Vajza që ne strehuam 20 vjeçe. Gjithçka shkonte shumë mirë në fillim, pastaj im shoq nisi të shkonte shumë shpesh tek ata.

Burrin e asaj e larg onte me punë diku ndërsa shkonte qëndronte gjithë ditën te shtëpia e asaj. Ai ishte një bashkëshort shumë i mirë më përpara, por ndryshoi. Të gjithë më thonin që ai nuk ishte besnik ndaj meje, por i ku ndë rsht oja, pasi besoja tek ai.

Pastaj e pyeta, i thashë “është e vërtetë që ti më tra dht on”? I thashë që nëse është e vërtetë mund të shkonte të jetonte me atë, sepse nuk doja të isha në një situatë të tillë. Ai më në fund e pranoi që më tr adht on te.

I thashë përsëri që mund të lar gohej me atë, por i kërkova që të mbaja fëmijët. Ai u nda nga unë ndërkohë që edhe gruaja me të cilën më tra dh tonte u nd a nga i shoqi. Mirëpo nuk pranoi të më linte fëmijët.

Kam v uaj tur tej mase për t’i marrë të tre, po arrita të mbaj me vete, vetëm djalin e vogël, Gertianin. Nuk donte të më linte asnjë pjesë nga pasuria. Kam hequr vu ajt je dhe  to  rt ur a të t me rr sh m e nga ish burri im.