syntax error, unexpected '<', expecting end of file

E thεri shokun me thίkë pasi i mori të dashυrën, autori nxjerr fotot në Instagram pas krίmit

Greqia është tronditur nga nje krim i rëndë dje , ku një 22-vjeçar ka therur shokun e tij me thike.

Vrasësi 22-vjeçar, në orët e para të së martës, sulmoi për vdekje 20-vjeçari, sepse ky i fundit mori të dashurën e tij dhe u zhduk në drejtim të paditur.

Autori ka vizituar rregullisht fshatin në të cilin ndodhi ngjarja përgjatë këtij muaji, pasi gjyshi i tij jeton atje.

Pak më herët, policia arriti të gjente autorin në vendin ku fshihej duke e transferuar në Drejtorinë e Policisë së Serres.

Ajo që e bën më shokuese ngjarjen, është se i riu, emri i të cilit nuk bëhet i ditur, postoi në rrjetet sociale foto dhe video me thikën që përdori për të vrarë shokun e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *