E tmerrshme,vajza i fut duart shoferit te urbanit ne Tirane dhe i prek zogun (Video)

  0
  547

  Të udhëtosh me transportin publik është një hall më vete, por kur është mjeti i vetëm me të cilin ke mundësi të lëvizësh nuk ke çfarë të bësh dhe do përballesh me fenomene e situata nga më të çuditshmet.

  Në urbanin e linjës Institut-Uzina e Autotraktorëve ditën e sotme udhëtarët kanë parë një skenë llahtari.

  Teksa urbani është në ecje dhe plot me udhëtarë, një vajzë re qëndron pranë shoferit duke folur e qeshur dhe pas pak çon dorën tek organi i tij gjenital duke e prekur, ndërsa shoferi ishte duke i dhënë timonit.

  Në këtë rast, veprimi i vajzës përveçse është jo etik, pasi u bë në publik, rrezikohet edhe jeta e të gjithë pasagjerëve që udhëtonin në ato momente me këtë linjë.

  Vajza i flet shoferit, çka nuk lejohet dhe më pas i prek organin gjenital, veprim që lehtësisht mund ta shpërqendrojë drejtuesin e mjetit, i cili për asnjë moment nuk bën rezistencë për të penguar vajzën duke ditur që ishte në timon.

  Qytetari që ka dërguar videon shkruan për JOQ:

  Përshëndetje JOQ! Linja e autobusëve të Institutit, shikojeni vetë videon dhe mund të komentoni nëse është e pranueshme dhe etike që diçka e tillë të ndodhë në një urban. Diçitura mund të ishte: e rritëm çmimi që të pajisim shoferët më dashnore. Shoferi do dashnore që të eci në malore!”