syntax error, unexpected '<', expecting end of file

E trϊshtë/ Ndërron jetë ish-deputeti demokrat

Në moshën 86 -vjeçare , ndërroi jetë ish -zëvendësministri grek , deputeti dhe drejtori i përgjithshëm i ND -së , Angelos Bratakos.

Angelos Bratakos ishte një bashkëpunëtor i ngushtë i Konstantinos Mitsotakis.

Ai lindi në 1935 në Athinë. I diplomuar në Departamentin e Fizikës të Universitetit të Athinës.

Ai ishte drejtori i përgjithshëm i Demokracisë së Re, duke kontribuar ndjeshëm në rindërtimin organizativ të partisë.

Ai u zgjodh anëtar i Parlamentit për Shtetin e Demokracisë së Re në Qershor 1989 dhe në Rrethin e Dytë të Athinës në zgjedhjet e 1990, 1993, 1996.

Ai ishte Zëvendës Ministër i Brendshëm në qeverinë e Konit. Mitsotaki.

Ai ishte i martuar dhe kishte një djalë dhe një vajzë. Mitsotakis: Ai vulosi aksionin politik me etikën dhe dinamizmin e tij

“Familja e Demokracisë së Re dhe unë personalisht i them lamtumirë një njeriu që nderoi jetën publike dhe ishte mbështetës i partisë sonë,”

tha Kryeministri Kyriakos Mitsotakis në një deklaratë për humbjen e Angelos Bratakos, duke shtuar: 

“Angelos Bratakos vulosur me moral dhe dinamizmin e veprimit politik. Mendimi ynë, në familjen e tij ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *