/E TRADHTOl fustani në mes të Italisë, Rita Orës i daIin të bre/ndshmet (FOTO LAJM)

E TRADHTOl fustani në mes të Italisë, Rita Orës i daIin të bre/ndshmet (FOTO LAJM)

Ajo kurrë nuk ka pasur frikë të eksperimentojë kur bëhet fjalë për veshjet.

Dhe Rita Ora ktheu kokën nga kamerat ndërsa mbërriti për shfaqjen e markës “Fendi”

në Javën e Modës në Milano në Palazzo della Civiltà Italiana në Romë të mërkurën. 

Këngëtarja 29-vj eçare, shfaqi fizikun e saj të pabe/sueshëm veshur me një xhaketë të zezë, por pësoi një moment të sikletshëm, pak pasi mbërriti në event.

Ritës akside/ntalisht i dolën të bren/dshmet pasi xhaketë sportive që kishte veshur, i zbu/loi këngëtares kofshët për shkak të pjesës së hapur në pjesën e pa/sme.

Xhaketa, e cila kishte një prerje v në pjesën e prapme zbuloi pak edhe nga shpa/tullat e këngëtares shqiptare.