/E trishte! Ndàhet nga jeta papritur rreperi i famshëm

E trishte! Ndàhet nga jeta papritur rreperi i famshëm

Reperi i famshëm nga SHBA-ja, Earl Simmons i njohur si DMX ka humbur jetën ditën e sotme.

The Guardian shkruan se DMX ka vdekur në moshën 50-vjeçare, ku për shkak të një pr oblemi në zemër që kishte.

Familja e tij në një deklaratë ka thënë se janë shumë të tro nditur dhe të pikëlluar për vd ekjen e DMX-it.

“Ne jemi shumë të pikëlluar të njoftojmë sot se i dashuri ynë, DMX, emri i lindjes Earl Simmons,

v diq në moshën 50-vjeçare në Spitalin Ëhite Plains ku ndodhej prej disa ditësh me familjen e tij në krah.

Earl ishte një lu ftëtar që l uftoi deri në fund.

Ai e donte familjen e tij me gjithë zemër dhe ne i çmojmë shumë kohërat që kaluam me të.

Ao frymëzoi adhurues të panumërt në të gjithë botën dhe trashëgimia e tij ikonike do të jetojë përgjithmonë,” thuhet nw njoftimin e familjes.