E TRlSHTË/ 12 orë Iuftë me vd ekjen, ndahet nga j eta në moshë mjaft të re poIici i Rrugores në Tiranë

  0
  272

  Një efektiv i poIicisë Rrugore në Tiranë u nda papritur nga j eta në një moshë mjaft të re. Mariglen Mestani, l Iuftoi 12 orë me vd ekjen por nuk arriti të mb ijetojë, pasi u shua nga temperatura e lartë pas një inf eksioni.

  Marigleni punonte prej 6 vitesh si efektiv i Rrugores në Tiranë.

  Zëdhënësi i Policisë së Shtetit, Gentian Mullai në një postim mjaft pr ekës për ndarjen nga j eta të efektivit të ri, thotë se ndarja e tij nga j eta duhet të shërbejë si këmbanë për zgjimin e ndërgjegjës së të gjithëve për të vlerësuar sak rificën e punonjësve të poIicisë.

  “Mariglen Mestani, u pr ehsh në paqe!

  12 orë Iuftove me vd ekjen, për të shpëtuar je tën, ashtu siç e kemi edhe në misionin tonë, por kësaj here Iuftove për të shpëtuar j etën tënde dhe s’ia dole dot. E sonte, ti miku, shoku e kolegu ynë ndë rrove banesë. E dh imbshme, e tri shtueshme, pikëIIuese për të gjithë ne që të njihnim e që punuam me ty.

  6 vite në rrugët e Tiranës, mes pluhurit, erës, borës, ngricës, shiut e diellit, duke shërbyer me ndershmëri e përkushtim në trafikun rrugor. Sa e sa fundjava kemi ndarë bashkë në minus gradë e në 30+, për të parandaluar aks identet rrugore, në kontrolle me dr ager për aIkooIin.

  E ti, sonte, miku ynë, s’je më fi zikisht mes nesh. Ikja jote nga një inf eksion i papritur dhe vr astar ka sh okuar gjithë familjen tonë të madhe, PoIicinë e Shtetit, e cila bëri çdo përpjekje për të të shpëtuar je tën, por koha e shkurtër që na la në dispozicion e ke qja ishte e pamjaftueshme për të të sh pëtuar ty miku ynë.

  Sot shumë statuse të janë dedikuar ty Marilgen, moshës 27-vjeçare dhe kontributit tënd, por përtej respektit pas vde kjes, ikja jote është dhe një kambanë për të zgjuar ndërgjegjen e të gjithëve, që puna dhe sak rifica e punonjësve duhet vlerësuar më shumë nga të gjithë kur jemi gjaIIë, kur jemi në detyrë duke shërbyer, se sakrifikojmë aq shumë, sa e keqja nuk pyet as për moshë e as për vlera.

  E di që do ketë edhe nga ata që kur ta lexojnë këtë status, do heshtin për të respektuar zakonin, edhe pse mund të jenë të pakënaqur për punën apo sjelljen e ndonjërit prej nesh, por gjithsecili të mos harrojë se dhe ne jemi pjesë e juaja, lindur, rritur e zhvilluar në proporcion të drejtë me zhvillimin e shoqërisë, por kemi një gjë më shumë se ju, rrez ikun për jetën e në respekt të jetës, meritojmë më shumë respekt, vëmendje, besim, bashkëpunim e mirëkuptim, që së bashku të bëjmë më të mirën.

  Buzëqeshja jote, ngushëIIim për të gjithë ne. Lamtumirë Mariglen Mestani. Zoti të deshi pranë e aty u pr ehsh në paqe”, shkruan zëdhënësi i Policisë së Shtetit, Gentian Mullai./shqiptarja