/E TRlSHTË! Del SEKRETl i Anës: Pasi i VDlQ babai, nëna e çoi në…

E TRlSHTË! Del SEKRETl i Anës: Pasi i VDlQ babai, nëna e çoi në…

E kemi parë shpeshherë të përl otet në “Përputhen”, ka treguar se ka punuar pastruese për të siguruar jetesën, dhuroi flokët e saj për një vajzë me ka ncer, por askush nuk e dinte historinë e Anës.

Asgjë nuk ka qenë e thjeshtë në jetë për Anën dhe lo tët e saj tregojnë shumë. 

Konkurrentja në fillim të emisionit është shprehur se kur të vijë koha do ta tregojë edhe ajo historinë e jetës e që me të vërtet është e tr ishtë.

“Kryefjala.com” ka zbuluar se Ana është rritur në jetimore së bashku me vëllezërit e saj.

Babai i Anës ka hu mbur jetën kur ajo ishte fëmijë. Burime pranë Anës, se nëna i ka dërguar në jetimore Anën dhe vëllezërit e saj.

Ana është rritur me 4 vëllezërit e saj në jetimore dhe jeta për ta nuk ka qenë aspak e thjeshtë.

Kjo është edhe arsyeja që Ana përmend vetëm vëllezërit e saj dhe asnjëherë familjarët.