E TRlSHTË/ Gjendet i vd ekur 40- vjeçari shqiptar, babai i një FËMlJE të vogëI

0
310

Një 40-vjecar shqiptar është gjetur i paj.etë në Skepasto, Kalavrita rë Greqisë.

Mësohet se shqiptari ka h.umbur jetën si pasojë e një ak.sidenti, pasi motorri me të cilin udhëtonte ka humbur

kontrollin dhe ka dalë nga rruga duke i shkaktuar vd.ekjen 40 vjecarit.

Sipas informacioneve, 40-vjeçari ishte i martuar dhe kishte një djalë të vogël dhe u gjet i paj.etë

mëngjesin e djeshëm buzë rrugës, i vd.ekur për shkak të pl.agëve të rënda dhe të shumta që kishte marrë.

Shqiptari i vde.kur u gjet nga fshatarët e zonës.

Ai u transportua në Spitalin e Kalavrita me ambulancën e EKAB, ku u shpall i vd.ekur.

Oficerët e policisë të komisariatit në Kalavrita informuan të afërmit dhe gruan e tij.