/E TRlSHTË! Raftet e supermarketit bien mbi njëri-tjetrin, h umb jetën 21-vjeçarja

E TRlSHTË! Raftet e supermarketit bien mbi njëri-tjetrin, h umb jetën 21-vjeçarja

Raftet e një supermarketi në Brazil kanë rënë mbi njëri-tjetrin në një efekt domino që shkaktoi h umbjen e jetës te një punonjësje dhe len dimin e 8 të tjerëve.

Vajza qe h umbi jeten eshte identifikuar si 21-vjeçarja Elane de Oliveira Rodrigues.

Ishin klientët dhe punonjësit e tjerë ata që ndihmuan në nxjerrjen e të len duarve nga poshtë produkteve.

Më pas, policët dhe zjarrfikësit nisën një operacion për kërkimin e personave të tjerë që mund të kishin mbetur poshtë rafteve të rrëzuara.

Operacioni zgjati 11 orë dhe fatmirësisht nuk u gjetën të tjerë persona poshte rafteve.

Po hetohet për shkakun, por dyshohet se një nga makineritë që ngrenë mallra mund të ketë shkaktuar ngjarjen.