/E TRlSHTE/ Vuante nga një sëmundje e rrallë, 15-vjeçarja Elona Kuburja që ngriti Edi Ramën në ‘këmbë’ ndërron j.etë në Turqi (Foto)

E TRlSHTE/ Vuante nga një sëmundje e rrallë, 15-vjeçarja Elona Kuburja që ngriti Edi Ramën në ‘këmbë’ ndërron j.etë në Turqi (Foto)

15-vjeçarja Elona Kuburja ka nd.ërruar jetë në Turqi. Lajmin e h.idhur e ka nd.arë në rrjetet sociale, Arbër Hajdari.

15-vjeçarja u bë e njohur pas publikimit të lajmit se vu.ante nga një sëmundje e rrallë dhe se i kishin mbetur pak kohë jetë.

Pas apelit nga media dhe njerëz të shumtë, ajo u transportua në një spitaI në Turqi.

Mirëpo, pavarësisht mjekimit të specializuar, 15-vjeçarja nuk ka mundur të m.bijetojë. Për rastin e tri.shtë të Elonës, u angazhua edhe vetë kryeministri Edi Rama.