/E turpshme, pas 3 ditësh policia gjen provën e fortë të grabltjes së Rinasit, nuk do ta besoni se ku ndodhej (Foto)

E turpshme, pas 3 ditësh policia gjen provën e fortë të grabltjes së Rinasit, nuk do ta besoni se ku ndodhej (Foto)

Grupi i hetimit duke sekuestruar pas 3 ditesh dorashken

SkandaIoze mënyra se si policia po vepron për mbledhjen e provave të grabltjes së miliona eurove në Rinas.

Kjo dorashkë që shikoni në foto, ka tre ditë që qarkullon në rrjet, fotografuar nga gazetarët e terrenit. Mirëpo pavarësisht raportimit të dorashkës që u gjet në afërsi të tunelit në Dritas, aty ku autorët i vunë fIakën një prej mjeteve dhe u larguan, askush nuk kishte shkuar nga grupi i hetimit për të bërë sekuestrimin e provës.

Vetëm sot, ata kanë mbërritur në fshatin Dritas dhe kanë sekuestruar dorashkën e zezë e cila është prekur më parë nga gazetarët Julian Kasapi dhe Dorjana Bezat.

“Policia pas tre ditësh mbërrin sërish në Dritas dhe sekuestron dorashkën e zezë. Në të do gjeni gjurmë daktikolospike te Dorjana Bezat dhe Jul Kasapi pasi vendodhja e saj ndryshoi në dy ditë”, shkruan gazetari Kasapi.