/E zh dukur prej shume vitesh, mamaja e Bleona Matës: E di ku ndodhet vajza, më kanë dërguar foto

E zh dukur prej shume vitesh, mamaja e Bleona Matës: E di ku ndodhet vajza, më kanë dërguar foto

Plot 8 vite kanë kaluar nga z h dukja mist erioze e Bleona Matës, vajzës e cila humbi kontaktet me familjarët në moshën 7-vjeçare.

Mamaja e 15-vjeçares thotë sot se ajo ka marrë sinjalizime të vazhdueshme lidhur me vendndodhjen e saj, por nuk ka asnjë mbështetje nga shteti për të bërë të mundur kontaktin me të.

Bukurie Mata thotë për Fax News se një emigrant shqiptar në Londër i ka pohuar se e ka parë vajzën dhe i ka dërguar asaj foto.
Bukuria shprehet se në foto është pikërisht vajza e saj Bleona, edhe pse e sigurt plotësisht do të ishte vetëm nëse do ta kishte përballë.

Vendndodhja e fundit e Bleonës, sipas versionit të saj është Londra.
Ajo thotë se një person nga Maqedonia i kërkon 25 mijë euro që t’i mundësojë kontaktet me vajzën.

Më tej ajo shtoi se përgjegjësinë për humbjen e vajzes së saj e kanë vetëm 5 vajzat e fshatit që ishin me Bleonën.
Sipas saj ata e dinë se ku ndodhet Bleona Mata, ndërkohë që janë të lira dhe policia nuk po heton me për vajzën e saj.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffaxweb.al%2Fvideos%2F255050241824374%2F&show_text=0&width=560